celoletni program

Celoletni program je namenjen parom, ki želijo stabilno in kontinuirano utrjevati in nadgrajevati svoje znanje v mali (semi private) skupini. Delo poteka na način izbora temtematike (katero lahko izbere tudi skupina sama) ter hibridnega podajanja generalnih pravil ter napak tematike v sintezi z individualnim pristopom do para oziroma posameznika. 

Tako tudi  najina vloga meji med učiteljem ter mentorjem, ki usmerja individualno kreativnost para ali posameznika glede na njegove individualne zmožnosti in želje.

Delovanje celoletnega programa je zasnovano kot redno utrjevanje in nadgrajevanje, ki daje hkrati tudi osnovo in suverenost ko pari redno obiskujejo delavnice z gostujočimi mednarodnimi učitelji različnih organizatorjev ali obiskujejo intenzivne delavnice v tujini. Pri tem 

Način takega dela ni za vsak par oziroma plesalca zato je pričakovano s strani zainteresiranih da sami naredijo samooceno ali jim je tak način dela zanimiv. Hkrati je minimalno zahtevano znanje za sodelovanje poznavanje tango strukture.

Če sta zainteresirana (prijave so možne samo v paru)  lahko prijavita svoje zanimanje v spodnjem formularju: