Tematski tečaj: STRUKTURA

Tečaj je zasnovan kot poglobitev razumevanja argentinskega tanga za vse, ki iščejo razumevanje večjih potencialov improvizacije na osnovi akcij v paru namesto tradicionalnih sekvenc. Sprememba razmišljanja in poznavanje pravil, ki so naravna posledica gibanja v objemu daje večjo svobodo in odpira paleto opcij, ki so lahko v posameznem trenutku realizirane v prostoru glede na komunikacijo, interpretacijo glasbe ter gibanja drugih parov na plesišču. Poznavanje pravil omogoča ključno potrebo po integriteti vsakega posameznega plesalca v paru, da lahko dosežemo optimalno kreativnost.

Na tej delavnici boste spoznali:

Na delavnici ne boste ne le izpopolnili svojih tehničnih spretnosti ter pridobili tehničnega znanja strukture, temveč boste tudi poglobili znanje komunikacije v argentinskem tangu, ki jo bova podajala po avtorski metodologiji BA Tango biomechanics™

Tečaj je namenjen parom, ki že imajo znanje argentinskega tanga in ima omejeno število parov, da se lahko posvetiva vsakemu udeležencu posebej. Prijave so možne le v parih, cena na osebo je 160 EUR ter tečaj bo trajal 8 vaj po dve šolski uri ob ponedeljkih od 19:00 do 20:30.

OPOMBA: Poznavanje strukture tanga je pogoj za sodelovanje v celoletnem programu Studia BA Tango

Na tečaj se lahko prijavite spodaj...