Vodena practica v Studiu BA Tango

Vodena practica v Studiu BA Tango je namenjena tistim, ki bi radi enkratno "poizkusili" kako Blaž in Andreja učita brez obvez celotnega tečaja ali delavnice, tistim, ki jim ni uspelo priti v celoletni program ali tečaj Studia BA Tango ter tistim, ki bi radi rahlo obnovili svoje znanje ter preplesali že osvojeno znanje tanga. 


Vodena practica poteka od 20:00 do 22:00 po naslednjem sistemu: 

Zaradi omejitve udeležencev je potrebna vnaprejšnja prijava (obrazec na dnu strani).


POGOSTA VPRAŠANJA

Ali se lahko na practico prijavim posamezno ali moram biti v paru?

Na vodeno practico se lahko prijavite posamezno (čeprav še zmeraj močno predlagava, da se prijavite v paru, da je uravnoteženo število plesalcev in plesalk...) za razliko od celoletnega programa, akademij, tečajev ali vikend delavnic, kjer je prijava možna le v paru.

Ali bo na practici veliko število plesalcev?

Ne, zato je potrebna vnaprejšnja prijava. Na practico sicer lahko pride več plesalcev kot na primer na celoletni program ali tečaje (kjer sprejmeva največ 6 parov)  vendar bo vseeno "butična" udeležba.

Kakšen stil tanga se bo plesal? 

Plesal se bo tango, stil je stvar posameznika/para kako svobodno interpretira svoj gib na glasbo. Pri tem se striktno drži pravila "svoboda posameznika (v paru ali prostoru) je omejena s svobodo ostalih prisotnih v prostoru".  Povedano drugače, lahko se pleše neo, salon, milonguero, canyenge, na trepalnicah, po rokah... dokler spoštuješ druge v prostoru. Kar se nabora glasbe tiče pa - "God is a DJ". 

Na kakšno glasbo se bo plesalo?

Glede na to, da kot plesalca absolutno zagovarjava, da je glasba "material za kreacijo giba" ter da "spoštujeva dediščino argentinskega tanga, vendar se ne omejujeva z njegovo tradicijo" lahko pričakujete zelo raznovrstno glasbo. Najbolje, da primer seta glasbe poslušajte spodaj...